Fys Optima

Historik

Från en förrådslokal på en villatomt i Hökåsen utanför Västerås, till en fullt etablerad klinik i centrala Västerås är en framgångsresa som har varit väldigt stimulerande och rolig.

Tack alla fantastiska människor som uppskattat och återkommit när ni har behövt hjälp. Vi hoppas kunna fortsätta att assistera i er målsättning att optimera kroppen för att undvika smärta.

Företaget var inledningsvis en enskild firma som 2009 blev aktiebolag och fick namnet AB Per Sundqvist Kiropraktik. Kliniken låg då på Badhusgatan 1 och flyttade senare till Läkarhuset i Skrapan. Det första klinikrummet i Skrapan var 18 kvadrat. Efter några år flyttades verksamheten till ett större rum alldeles bredvid, som senare byggdes om till klinik och fysiomotoriskt testcenter.

Sedan hösten 2016 har Mari Drömek tillkommit och ytterligare ett rum behövdes. Mari erbjuder zonterapibehandlingar samt kost- och näringsrådgivning.   

Vi har även från årsskiftet 2016/2017 utökat utbudet med medicinsk efterbehandling där vår kompetente massageterapeut Michael Carlsson kompletterar behandlingsprocessen. Han finns på plats kvällstid på tisdagar och torsdagar. Även söndagseftermiddagar finns tider. (http://vmcmassageterapi.se/priserbokning)

Från och med januari 2017 heter kliniken FYS OPTIMA som syftar till begreppet fysiologisk optimering. Det innebär att på bästa sätt optimera din kropps funktion invärtes och rörelsemässigt. 

För att kunna integrera verksamheterna bättre hittade vi möjligheten i en egen klinik bara ett kvarter från Skrapan. Den 9 oktober 2017 slog vi upp portarna till våra nyrenoverade lokaler på Kopparbergsvägen 18.

Vi har nu en fullvärdig klinik som är rustad att hjälpa akut och att förebygga smärta och funktion. Vare sig det kommer från rörelseapparaten eller inre organ kan vi bistå med tester, kunskap och behandling för att optimera er fysik så effektivt som möjligt.

 

Välkomna!

Scroll to Top